Kšiltovka s vtipným potiskem - Nečum na mě tímhle tónem

Produkt Kšiltovka s vtipným potiskem - Nečum na mě tímhle tónem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Rozzař svůj život tímto vtipným a šarmantním dárkem - kšiltovkou s nápisem 'Nečum na mě tímto tónem'. Pokud hledáš originální způsob, jak oslavit narozeniny nebo Vánoce tvého blízkého, tato kšiltovka je jednoznačně tou pravou volbou. Vtipný nápis dodá tvému stylu dávku humoru a zároveň vysílá jasný signál okolí. Navržena s láskou k detailům, tato kšiltovka není jen běžným doplňkem, ale skutečným kouskem unikátního umění. Nápis 'Nečum na mě tímto tónem' nejsou jen slova, jsou to skutky! Noste ji s hrdostí a nebojte se vyjádřit svůj zvláštní styl. Kšiltovka je vyrobena z kvalitních materiálů, aby byla nejen stylová, ale také pohodlná na nošení. Je to ideální společník pro všechny příležitosti, ať už se vydáte na rande, do města nebo na neformální setkání s přáteli. Vhodná pro všechny věkové kategorie, tato kšiltovka s šibalským nápisem je výborným dárkem pro každého, kdo ocení humor a originalitu. Překvap svého blízkého a udělej mu smích na tváři s touto vtipnou a stylovou kšiltovkou 'Nečum na mě tímto tónem' – protože život je příliš krátký na to, abychom se brali příliš vážně!"


Kšiltovka je k dispozici v několika variantách. Pokud byste chtěli jinou barvu nebo potisk, napište nám na email info@bezvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek