Kšiltovka se značkou Lexus - pro fanoušky automobilové značky Lexus

Produkt Kšiltovka se značkou Lexus - pro fanoušky automobilové značky Lexus z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kšiltovka se značkou Lexus - ikona luxusu na každém kroku. Nechte své okolí vědět, že jste nadčasovým a sofistikovaným jedincem s touto exkluzivní kšiltovkou Projevte svou vášeň k automobilům s touto kšiltovkou. S jejím ikonickým logem a stylovým designem je tato kšiltovka absolutní nutností pro všechny milovníky automobilů. Nechte své nadšení pro automobil Lexus vyniknout, ať už na autosalonu, v garáži nebo na cestách. Zkrášlete svůj outfit s touto kšiltovkou Lexus a buďte připraveni na nekonečná dobrodružství na cestách s vašimi oblíbenými vozidly. Kšiltovka navíc poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením, což je velmi užitečné při jízdě automobilem nebo vyjížďkách na slunci. Kšiltovka je skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro potěšení.

Ať už si vybere klasickou černou pro elegantní vzhled, zářivou červenou pro výraznost nebo jakoukoli jinou barvu, tato kšiltovka dodává šmrnc každému outfitu. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek