Kšiltovka se značkou Suzuki - pro fanoušky automobilové značky Suzuki

Sleva Novinka
Produkt Kšiltovka se značkou Suzuki - pro fanoušky automobilové značky Suzuki z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kšiltovka se značkou Suzuki - symbol bezkonkurenční rychlosti a elegance na silnici. Tato kšiltovka je dokonalým způsobem, jak vyjádřit svoji vášeň pro automobilovou ikonu. S jejím kvalitním designem a precizním zpracováním bude tato kšiltovka nádherným doplňkem vašeho outfitu. Nezáleží, jestli jste fanouškem jízdy na motocyklu nebo automobilem, tato kšiltovka je pro vás. Se svým ikonickým logem Suzuki na přední straně si můžete vyjádřit svoji věrnost a oddanost této legendární značce. Bez ohledu na to, zda ji nosíte pro každodenní aktivity nebo ji vyhradíte pro speciální příležitosti, tato kšiltovka je skutečným módním prohlášením. Buďte hrdí na své spojení s automobilovým světem a zdůrazněte svůj styl s kšiltovkou se značkou Suzuki. Noste ji s hrdostí a nechte všechny kolem vás vědět, že jste součástí tohoto legendárního jezdeckého dědictví. Kšiltovka navíc poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením, což je velmi užitečné při jízdě automobilem nebo vyjížďkách na slunci.

Ať už si vybere klasickou černou pro elegantní vzhled, zářivou červenou pro výraznost nebo jakoukoli jinou barvu, tato kšiltovka dodává šmrnc každému outfitu. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek