Kšiltovka se značkou Tesla - pro fanoušky automobilové značky Tesla

Produkt Kšiltovka se značkou Tesla - pro fanoušky automobilové značky Tesla z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Získejte moderní doplněk s logem značky Tesla – naše stylová kšiltovka je určena pro vášnivé nadšence této inovativní automobilové společnosti. Tato kšiltovka kombinuje funkčnost, pohodlí a výrazný styl, který se pojí s názvem Tesla. Naše kšiltovka je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují odolnost a pohodlí během celodenního nošení navíc. Poskytuje spolehlivou ochranu před slunečním zářením. Design kšiltovky je jednoduchý, ale elegantní. Na přední části kšiltovky je umístěno logo značky Tesla, čímž vyjadřujete svou příslušnost k této ikonické značce elektrických vozidel. Tento minimalistický a moderní design dodává kšiltovce sofistikovaný a současný vzhled, který je vhodný pro různé příležitosti a styly. Noste s hrdostí kšiltovku s logem značky Tesla a nechte svět vědět, že jste součástí elektrické revoluce a technologické inovace. Tato kšiltovka je nejen módním doplňkem, ale také symbolem vašeho zájmu o udržitelnost a pokrok v automobilovém průmyslu. Bez ohledu na to, zda jste majitelem vozu Tesla, fanouškem jejich technologických inovací nebo jednoduše obdivovatelem moderního designu, tato kšiltovka vám umožní vyjádřit váš styl a vášeň pro značku Tesla.

Ať už si vybere klasickou černou pro elegantní vzhled, zářivou červenou pro výraznost nebo jakoukoli jinou barvu, tato kšiltovka dodává šmrnc každému outfitu. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek