Kšiltovka se značkou Toyota - pro fanoušky automobilové značky Toyota

Sleva Novinka
Produkt Kšiltovka se značkou Toyota - pro fanoušky automobilové značky Toyota z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte ten správný dárek pro někoho, kdo miluje automobily a obdivuje značku Toyota? Tato kšiltovka se značkou Toyota je skvělým dárkem, který jistě potěší. Kšiltovka se značkou Toyota je perfektním doplňkem pro všechny, kdo miluje automobilový svět a vášnivě sledují inovace této renomované značky. S jejím stylovým a moderním designem v kombinaci s ikonickým logem Toyota dodá šmrnc každému outfitu. S touto kšiltovkou můžete vyjádřit svou věrnost značce Toyota a spojovat se s komunitou nadšenců. Je to skvělý způsob, jak ukázat svůj styl a zároveň vyjádřit vášeň pro automobily. Proto neváhejte darovat tuto kšiltovku někomu speciálnímu, kdo ocení eleganci, kvalitu a spojení s renomovanou značkou. Dárek, který udělá zaručeně dojem. Je vyrobena z kvalitních materiálů, což zaručuje pohodlí a odolnost. Kšiltovka navíc poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením, ať už jste za volantem, na dobrodružné výpravě nebo jednoduše relaxujete na slunci.

K dispozici máme několik barevných variant kšiltovek. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek