Miss Lulu dámská crossbody kabelka s V - vzorem a kapsičkou - šedém - 27 cm

Produkt Miss Lulu dámská crossbody kabelka s V - vzorem a kapsičkou - šedém - 27 cm z kategorie tašky od výrobce Miss Lulu najdete na Trikoland.cz za 690 Kč. Celý popis 690 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Moderní dámská designová kabelka Miss Lulu se stylovou malou kapsičkou na popruhu. Moderní prošívaný V-vzor v šedém provedení.

Tato jednoduchá kabelka přes rameno se hodí ke každému outfitu ve vašem šatníku.

Materiál:
Vnější materiál: PU kůže prémiové kvality
Vnitřní materiál: polyester
Kovové doplňky ve zlatém tónu
Čistěte pouze vlhkým hadříkem

 

Rozměry:
27 cm (D) * 8 cm (Š) * 18 cm (V)
Hmotnost: 0,49 kg
Dostatek prostoru pro vaše potřeby: telefon, peněženku, klíče a kosmetiku/toaletní potřeby.

 

Vlastnosti:
Tato taška je dodávána s dlouhým nastavitelným nylonovým ramenním popruhem a malou peněženkou, kterou můžete nosit jako tašku na rameno nebo křížem přes tělo pomocí nastavení popruhu.
Vysoce kvalitní PU je vyplněn elastickou pěnou, díky čemuž je taška měkká a příjemná na dotek. Je také módní a elegantní s prošíváním ve tvaru diamantu.
Kovový otočný zámek v jemné textuře se snadno otevírá a zavírá.
Hlavní přihrádka je přístupná na zip, uvnitř je kapsa na zip na cennosti a dvě posuvné kapsy na karty nebo peníze.
Ideální pro nošení, vhodné pro mnoho příležitostí: kancelář, škola, cestování, volný čas, jít ven, nákupy, oslavy, párty atp.

 

 

1 

O značce Miss Lulu

Oficiální designér, výrobce a distributor značek Miss Lulu a Kono. Usilovně pracující na tom, aby drželi krok s nejnovějšími módními trendy; aby vám přinesly nádherné produkty za konkurenceschopné ceny. Obstarávají obchody všech typů a velikostí, přičemž jejich produkty se prodávají na různých místech po celé Evropě. S mnoha novými butiky a online obchody každý měsíc zásobují Miss Lulu a Kono. Tyto úžasné kabelky se stávají všeobecně uznávanějším jménem v cenově dostupném světě módy.

Vyrábějí široký sortiment nádherných kabelek, tašek, batohů, peněženek a doplňků; zajistit neustále se vyvíjející sortiment úžasných módních produktů. Od elegantních a klasických kabelek až po roztomilé a šik kabelky; jsme si jisti, že máme na skladě něco pro každého.

Poměrně nová značka Kono přitahuje každým dnem více pozornosti, přičemž její vyvíjející se řada kufrů a batohů získává skvělé recenze pro svoji odolnost a design.

Vlastnosti produktu

Pro koho:Dámské
Materiál:Umělá kůže
Barva:Šedá
Značka: Miss Lulu Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek