Miss Lulu velkokapacitní plátěná nákupní taška na rameno - béžová

Produkt Miss Lulu velkokapacitní plátěná nákupní taška na rameno - béžová z kategorie nákupní tašky a košíky od výrobce Miss Lulu najdete na Trikoland.cz za 370 Kč. Celý popis 370 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Miss Lulu univerzální plátěná taška na rameno vhodná pro každodenní nošení. Taška je prostorná a praktická takže se do ní vejdou všechny vaše nezbytnosti. V béžovém provedení.

Materiál:
Vnější materiál: plátno prémiové kvality
Vnitřní podšívka: polyester
Čistěte pouze vlhkým hadříkem

Rozměry:
35 cm (D) * 10 cm (Š) * 35 cm (V) ; 0,36 kg
Ramenní popruh - 28 cm / výška
Všechny míry jsou vnější, vnitřní se mohou lišit o 1-2 cm.
Dostatek prostoru pro vaše nezbytnosti, jako je telefon, peněženka, klíče a kosmetika/toaletní potřeby.
Taška je dostatečně velká, aby se do ní vešly předměty formátu A4, láhev s vodou, skládací deštník, digitální zařízení včetně poznámkového bloku, tabletu, zapalovače, powerbanky atd.

Vlastnosti:

  • Taška má na přední straně výrazné logo „MISS LULU“.
  • Přední část tašky se může pochlubit dvěma vysunovacími kapsami, které jsou vhodné pro uschování malých předmětů pro snadný přístup.
  • Hlavní komora je přístupná pomocí magnetického uzávěru a má vnitřní kapsu na zip a dvě kapsy, které poskytují bezpečný prostor pro osobní věci.
  • Tato velká plátěná taška je všestranná, takže je ideální pro řadu použití, jako je nákupní taška, dárková taška, taška do tělocvičny, taška pro chůvu, plážová taška a dokonce taška na notebook.

1

Vlastnosti produktu

Pro koho:Dámské
Barva:Béžová
Materiál:Plátno
Ean: 6975410865188 Značka: Miss Lulu Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek