Pánská mikina s motivem SsangYong

Produkt Pánská mikina s motivem SsangYong z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 719 Kč. Celý popis 719 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánskou mikinu s unikátním logem SsangYong! Tato mikina je nejen stylová a moderní, ale také vysoce funkční a pohodlná volba pro vaši každodenní módní výbavu. Naše mikina je navržena s důrazem na detail a kvalitu. Vyrobena z kvalitního materiálu, který vás zahřeje v chladnějším počasí a zároveň vám umožní volnost pohybu. Střih je moderní, s dokonalým sladěním pohodlí a trendu. Dominantním prvkem mikiny je samozřejmě logo SsangYong, které je umístěno na hrudi. Toto logo je symbolem kvality, inovace a spolehlivosti, kterou tato značka představuje. Mikina je nejen módním výrazem vašeho vkusu, ale také vám umožní vyjádřit svou přízeň k této prestižní automobilové značce. Díky praktickému designu můžete tuto mikinu nosit v různých situacích. Buďte na vrcholu módního trendu při procházkách ve městě, relaxaci s přáteli nebo na cestách za dobrodružstvím. Pohodlný střih, kvalitní materiál a nadčasový design činí tuto mikinu skvělou volbou pro každého moderního muže. Získejte pánskou mikinu s logem SsangYong a staňte se součástí prestižního světa automobilové elegance a stylu! Budete nejen dobře vypadat, ale také si užijete pohodlí a kvalitu, kterou tato značka reprezentuje.

Mikina bude vypadat skvěle v tmavě modré barvě, ale nešlápnete ani vedle v jiných barvách, jako například v černé. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:S,M,L,XL,2XL,3XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek