Pánská mikina s potiskem Land Rover Camel - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánská mikina s potiskem Land Rover Camel - tričko pro milovníky aut z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 719 Kč. Celý popis 719 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánská mikina s potiskem Land Rover Camel je dokonalým spojením stylu a pohodlí. Tato mikina představuje výjimečný způsob, jak vyjádřit svoji lásku k dobrodružství a kvalitě značky Land Rover. S jejím unikátním designem je ideálním dárkem pro všechny nadšence off-road dobrodružství a automobilů Land Rover. Mikina je vyrobena z kvalitního materiálu, který poskytuje maximální komfort a teplou náruč v chladných dnech. Je to nejen praktický oděv, ale také stylový doplněk do každodenního života. Můžete ji nosit na procházky v přírodě, do města nebo při relaxaci doma. Potisk Land Rover Camel je výrazným prvkem, který dodává mikině jedinečný charakter. Tento ikonický potisk je vytvořen s důrazem na detaily, aby vynikl na tmavých barvách, jako je černá nebo modrá, ale jsou k dispozici i jiné barevné varianty, které umožňují přizpůsobit mikinu osobnímu stylu. Je to nejen mikina, ale také prohlášení lásky k dobrodružství a bezpečnosti, které značka Land Rover symbolizuje. Jedná se o stylový a praktický dárek pro každého, kdo ocení spojení luxusu, výkonu a odvahy, které jsou neodmyslitelné pro každého majitele vozu Land Rover. Nenechte si ujít příležitost darovat něco jedinečného a osobního. Pánská mikina s potiskem Land Rover Camel je víc než jen oděv. Je to projev vášně pro dobrodružství a spojení s jednou z nejvýraznějších automobilových značek na světě. Udělejte svým blízkým radost a dopřejte jim tuto výjimečnou mikinu na narozeniny, Vánoce nebo jakoukoli jinou příležitost.

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě mikiny nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:S,M,L,XL,2XL,3XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek