Pánská mikina s potiskem Pedro - retro mikina

Produkt Pánská mikina s potiskem Pedro - retro mikina z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 719 Kč. Celý popis 719 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte ve světě nostalgického stylu a jedinečného humoru s naší pánskou mikinou s potiskem Pedro žvýkačky! Pedro je ikonická značka žvýkaček, kterou zná opravdu každý a má své místo v srdci generací. Tato mikina je nejen výrazem lásky k Pedro žvýkačkám, ale také originálním způsobem vyjádření svého jedinečného stylu. Na přední části mikiny naleznete autentické logo Pedro žvýkaček, které vám okamžitě připomene chvíle radosti a nezapomenutelné zážitky spojené s touto kultovní značkou. Známá cena Pedro žvýkaček je dalším výrazným prvkem potisku, což dává mikině nádech vtipu a originality. Je to jako malý kousek retro stylu, který vás vtáhne do světa vzpomínek na bezstarostné dny. Tato mikina je nejen stylovým oblečením, ale také fantastickým dárkem pro každého fanouška Pedro žvýkaček. Je vhodná na narozeniny, Vánoce nebo jakoukoli jinou příležitost, kde chcete obdarovat své blízké originálním a vtipným způsobem. Mikina je dostupná v černé barvě, což výrazně podtrhne kontrast potisku a zajistí, že Pedro bude viditelný z dálky. Nicméně, nebojte se experimentovat! Nabízíme také různé barevné varianty, takže můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vkusu a stylu obdarovaného. S touto mikinou s potiskem Pedro žvýkačky nepřinášíte jen stylový kousek do šatníku, ale také příjemné vzpomínky a úsměv na tvář každého, kdo tuto ikonickou značku ocení. Ať žije Pedro!

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě mikiny nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:S,M,L,XL,2XL,3XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek