Pánské batikované triko The Mountain - Bílý Tygr - černé Velikost: L

Produkt Pánské batikované triko The Mountain - Bílý Tygr - černé Velikost: L z kategorie pánská trička od výrobce The Mountain najdete na Trikoland.cz za 799 Kč. Celý popis 799 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Bavlněné batikované tričko se speciálním patentovaným potiskem Bílý Tygr. Střední gramáž, rovný volný střih, 100% bavlna. Kvalitní americká značka ekologických triček The Mountain.

Trička s originálním potiskem, která jsou jedinečná svým designem a batikou.

 

dospele-tricka-velikosti

Nevíte-li si rady s výběrem velikosti trička, doporučujeme změřit rozměry trička, které nosíte a porovnat s naší tabulkou. Obecně platí, že americké číslování je o něco větší než to naše.

 

Proč nosíme oblečení? Kromě zjevného důvodu, zastavili jste se už všichni nad tím, proč jste se rozhodli nosit to, co nosíte? The Mountain věří, že vaše oblečení by mělo vyprávět příběh. Ne ledajaký příběh. Váš příběh.

To je důvod, proč nabízíme ty nejodvážnější vzory na jedinečně ručně barvených oděvech. A to je důvod, proč je naše oblečení víc než jen obrázky na látce – je to Artwear. Je to bod, kde se umění a oděv prolínají, aby se staly silným prostředkem osobního vyjádření. Doufáme – ne, trváme na tom –, že když si oblečete toto triko, přijmete svoji originalitu a bez omluvy ukážete svůj charakter.

 2019-07-23_1563911083__38498.original

Společnost The Mountain se definovala jako výrobce ekologických oděvů v momentě, kdy na začátku 90. let vyrobili úplně první tričko. Tehdy učinili velmi důležité rozhodnutí dát životní prostředí na první místo výběrem inkoustů na vodní bázi a organicky reaktivních barviv jako základu jejich výrobního procesu. Od té doby se jejich ekologické myšlení rozšířilo a vyvinulo se v něco, co je činí v tomto odvětví zcela jedinečnými. A jsou na to patřičně hrdí.

Od té doby mají:

  • Recyklováno více než 4 000 000 galonů vody (a stále přibývá) prostřednictvím inovativního systému čištění odpadních vod.
  • Implementovaný systém automatického mytí syt, který recykluje 50 % své procesní vody.
  • Přeměnily veškeré osvětlení ve výrobních budovách na energeticky úsporné LED žárovky
  • Získali 100% certifikaci Oekotex, což znamená, že tato trička a jiné oblečení neobsahují žádné škodlivé chemikálie
  • Eliminovaly tisíce kilo plastu přechodem na přímý sítotisk
  • Přešlo se na 100% recyklovanou lepenku pro přepravu
  • Ve svých kancelářích nainstalovali čerpací stanice filtrované vody, abychom snížili množství odpadu z plastových lahví

Vlastnosti produktu

Velikost:L
Pro koho:Pánské
Pro koho:Unisex
Ean: 885361126794 Značka: The Mountain Prodejce: Ráj triček
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek