Pánské fotbalové tričko s potiskem fotbal volá - skvělé tričko na narozeniny

Produkt Pánské fotbalové tričko s potiskem fotbal volá - skvělé tričko na narozeniny z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem volajícího fotbalu je pro všechny vášnivé milovníky tohoto úžasného sportu. Je to nejen triko, ale výraz vaší lásky k fotbalu, který bude mít na každém fanouškovi nezapomenutelný dojem. Na přední straně trička najdete potisk fotbalového míče, který doslova volá k akci. Její výrazné kontury zdůrazňují dynamiku tohoto sportu, a každý, kdo se podívá na vaše triko, bude cítit pulzující energii fotbalového hřiště. Pro fotbalové nadšence je to téměř jako druhý zápasový dres, který mohou nosit v každém volném okamžiku. Toto triko není jen o sportu, ale také o stylu. Je vyrobeno z kvalitního materiálu, který nabízí pohodlnost po celý den, a jeho střih je vytvořen tak, aby vynikal váš štíhlý profil. Triko je k dispozici v různých barevných variantách, takže si můžete vybrat tu, která vám nejlépe vyhovuje. Je to také skvělý dárkový nápad pro všechny fotbalové fanoušky ve vašem životě. Ať už se jedná o narozeniny nebo Vánoce, toto triko bude pro ně výborným překvapením. Potěšte své blízké originálním dárkem, který zároveň vyjadřuje jejich vášeň a zájmy. Pokud hledáte způsob, jak sdílet svou lásku k fotbalu a styl ve svém oblečení, toto triko s potiskem fotbalového míče je pro vás ideální.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek