Pánské retro tričko s potlačou Srp a kladivo

Produkt Pánské retro tričko s potlačou Srp a kladivo z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Staňte se svědkem návratu v čase s tímto ohromujícím retro tričkem, zdobeným symboly srpu a kladiva. Je to zavádějící pohled do minulosti, do éry, kdy se tyto ikonické symboly staly reprezentací boje za ideály a přeměny. Toto triko je víc než jen o stylu, je to poselství a výzva – památka na doby, kdy se ideály stávaly skutečností. Srp a kladivo, symbolizující spojení dělníka a zemědělce, byly znaky sjednocení, boje za lepší svět a posílení pracujícího lidu. Toto triko je pocta historii, hrdinství a nezlomné oddanosti hodnotám, které jsou stále aktuální a důležité. Proč by mělo být toto retro triko skvělým dárkem? Protože není jen o oblečení, je to o vzpomínkách a úctě k historii. Je to dárek pro vašeho přítele nebo rodinného příslušníka, který cítí vášeň pro přeměny a spravedlnost. Je to návrat do doby, kdy jsme snili o změnách, a zároveň je to prohlášení, že tyto ideály neskončily. A kam s ním? Kam jen chcete! Je vhodné do práce, protože vyjadřuje váš postoj a hodnoty, ale také na posezení s kamarády, kde se můžete podělit o historii a diskutovat o důležitosti změn. Toto triko je o silném prohlášení vašeho postoje a pokoru před minulostí. Je to způsob, jak sdílet příběh a význam, které se neztratily v čase.


Toto triko bude vypadat skvěle v černé barvě, ale vedle nešlápnete ani v jiných tmavších barvách. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi vám také motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek