Pánské retro tričko s potlačou Znak KSČ

Produkt Pánské retro tričko s potlačou Znak KSČ z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Prožijte výjimečný zážitek s tímto kultovním retro tričkem se znakem KSČ! Tohoto klasického stylu si okamžitě všimne každý milovník historie a ikonických symbolů. Potisk s inspirací z minulosti přinese do vaší šatní kolekce nadějnost a nadšení pro historii. Toto triko je nejen skvělým dárkem pro nadšence politických dějin, ale také perfektním doplňkem do pracovního prostředí, kde můžete vyjádřit svůj zájem o politickou historii. Zajímavý a zábavný design činí z tohoto trička skvělý společník na posezení s kamarády, kde se můžete pobavit nad zajímavými událostmi minulosti. Dejte své stylové kolekci novou dimenzi a oslavejte historii s tímto speciálním retro tričkem se znakem KSČ. Buďte středem pozornosti a nezapomenutelným dárkem pro každého fanouška politických dějin. Staňte se součástí legendy, oblečte si toto triko a buďte výjimeční i naše historie!

Toto triko bude vypadat skvěle v černé barvě, ale vedle nešlápnete ani v jiných tmavších barvách. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi vám také motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek