Pánské retro tričko s potlačou znaku Pohraničnej stráže

Produkt Pánské retro tričko s potlačou znaku Pohraničnej stráže z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do minulosti a prožijte vzrušující dobrodružství s tímto nádherným retro tričkem s potiskem Pohraniční stráž. Je to jako cesta časem zpět, do dob, kdy hraničáři bravurně hlídali hranice a chránili naši vlast. Toto triko není jen o módě, je to způsob, jak oslavit historii, odvahu a oddanost těch, kteří sloužili. Symbolika Pohraniční stráže na tričku není jen dekorací, je to připomínka hrdinských příběhů a statečnosti těch, kteří neváhali postavit se na ochranu země. Je to také výraz díků a uznání pro všechny, kdo podstoupili potíže a riskovali pro naši svobodu. Toto retro triko je vhodné jako výjimečný dárek pro vašeho přítele, který je nadšencem historie, nebo pro vaše blízké, kteří ocení krásu a význam tohoto symbolu. Je to také ideální společník pro pracovní dny, kdy můžete s sebou nosit kousek historie a hodnot. A co posezení s kamarády? To bude ještě výjimečnější. Při přípitku na vzpomínky a vzrušující příběhy spojené s Pohraniční stráží se tento retro potisk stane skvělým rozhovorovým startérem. Takže nezapomeňte, toto triko není jen o retro stylu, je to o uctívání historie a tradic, které tvoří naši zemi.

Toto triko bude vypadat skvěle v černé barvě, ale vedle nešlápnete ani v jiných tmavších barvách. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi vám také motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek