Pánské rybářské tričko s potiskem siluety rybáře a ryby

Produkt Pánské rybářské tričko s potiskem siluety rybáře a ryby z kategorie rybářské oblečení od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 479 Kč. Celý popis 479 Kč 369 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pozdravujeme všechny vášnivé rybáře! Pokud hledáte ideální triko, které zdůrazní vaši lásku k rybolovu, máme pro vás skvělou volbu. Představujeme vám toto pánské tričko, které je určeno pro všechny rybářské nadšence, kteří se cítí jako doma na břehu řeky nebo jezera. Toto triko v sobě spojuje styl, pohodlí a výrazný design. Na přední straně trička je potlačena silueta rybáře, která zachycuje všechny jeho pohyby a nadšení, když se snaží zdolat svého uloveného soupeře. Jeho postava je vyjádřena v elegantních linách a je plná energie, odhalující jeho vášeň pro rybolov. Ale to není všechno, co toto triko nabízí! Zdůrazňuje také siluetu ryby, symbolu, který nám připomíná vzrušení a vzájemné spojení s přírodou. Kromě vizuálního dojmu vás triko potěší také svou kvalitou. Je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují pohodlí během vašeho rybářského dobrodružství. V tomto pánském tričku pro rybáře s potiskem siluety rybáře a ryby budete vypadat stylově a zároveň vyjadřujete svoji vášeň pro rybolov. Potisk perfektně vynikne na černém nebo šedém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou. Skvělý dárek na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro potěšení. Potěšte svého manžela, přítele, dědečka nebo kamaráda se skvělým dárkem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek