Pánské tričko Bernský salašnický pes - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko Bernský salašnický pes - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si toto úžasné tričko, které s sebou nese jedinečný potisk Bernského salašnického psa – plemene, které zvýrazňuje krásu a lásku k těmto úžasným psím společníkům. Je to ideální tričko pro hrdé majitele Bernských salašnických psů, kteří chtějí veřejně vyjádřit svou oddanost a lásku k tomuto plemeni. Potisk je jemný, ale zároveň výrazný, a vynikne nejlépe na tričkách bílém, černém nebo jiných barvách. Jeho detailně vypracovaný design přináší na světlo charakteristické rysy bernského salašnického psa, od jeho krásné srsťové pokrývky až po veselý a přátelský výraz. Toto triko není jen o výjimečném designu, ale také o pohodlí a stylu. Jeho univerzální vzhled jej činí vhodným pro různé příležitosti – od pracovního dne po neformální výlety. Je to ideální dárek pro milovníky psů na narozeniny nebo Vánoce, neboť zároveň zdůrazňuje jejich vášeň pro toto konkrétní plemeno. Nenechte ujít příležitost vystihnout styl a osobnost vašeho Bernského salašnického psa prostřednictvím tohoto speciálně navrženého trička. Každý nositel tohoto trička nejen vyjadřuje lásku ke psovi, ale také stylovým způsobem ukazuje své spojení s tímto jedinečným plemenem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek