Pánské tričko Box - tričko pro boxeristy

Produkt Pánské tričko Box - tričko pro boxeristy z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro všechny vášnivé boxery, kteří vědí, že box není jen sport, ale také životní styl a vášeň, představujeme naše speciální tričko s potiskem boxera a nápisem "Boxing is an addiction". Tento design není jen módním prohlášením, ale také silným vyjádřením vašeho oddání a lásky k boxu. Box je omamná závislost, která vám přináší neustálou výzvu, růst a sebeobjevování. Je to sport, který nese s sebou nejen fyzickou sílu, ale také mentální vytrvalost a disciplínu. Toto triko je pro vás, pro ty, kteří se nebojí vstoupit do ringu a čelit výzvám s odvahou a odhodláním. Darujte tento výjimečný kousek svému příteli, rodinnému příslušníkovi nebo dokonce sobě samému na narozeniny nebo Vánoce a nechte je cítit se jako skuteční šampioni. Tento potisk vynikne nejlépe na černém, modrém nebo bílém tričku, které dodají vašemu šatníku stylový nádech a sportovní eleganci. Box není jen sportem, je to filozofií, která vás učí odolnosti, disciplíně a respektu. Je to cesta sebeobjevování a růstu, která vás neustále posouvá vpřed. Toto triko je víc než jen oblečení, je to symbol vaší oddané lásce k boxu ak životu, který vede k vítězství a úspěchu. Takže pro všechny, kteří chtějí přežít intenzitu a vášeň boxu, ať je toto triko vaším věrným společníkem na cestě k osobnímu růstu a vítězství.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek