Pánské tričko Boxer - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko Boxer - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zdůrazněte svou lásku k plemeni Boxer prostřednictvím tohoto ohromujícího trička s výrazným kresleným potiskem. Toto triko není jen o stylu, ale také o vyjádření vašeho hrdého spojení s tímto silným a nádherným plemenem. Potisk na tričku představuje kreslený portrét Boxera, zachycující jeho energii, sílu a charakteristický výraz obličeje. Jeho siluetu, známou z boxerovských kruhů, vynikne na tričkách bílém, černém nebo jiných barvách, čímž přidává osobitý a stylový nádech do vašeho každodenního šatníku. Toto triko není jen pro majitele Boxerů; je také ideálním dárkem pro milovníky psů na narozeniny nebo Vánoce. Je to způsob, jak sdílet radost ze života s těmi, kteří sdílejí váš zájem o tyto úžasné pejsky. A ať už jedete do práce nebo na neformální výlet, toto triko vám poskytne stylový společník, který přitáhne pozornost a výrazně vynikne. Kromě toho, že je skvělým doplňkem vašeho osobního stylu, toto triko je také pohodlné a všestranné, ideální pro různé příležitosti. Buďte hrdí na své spojení s plemenem Boxer a nechte svět vidět svoji lásku k těmto úžasným psům prostřednictvím tohoto stylového a originálního trička.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek