Pánské tričko Chevrolet Cheyenne 400 SS- kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Pánské tričko Chevrolet Cheyenne 400 SS- kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa půvabu a vzrušení s naším dětským tričkem zdobeným kultovním automobilem – Chevrolet Cheyenne 400 SS. Toto triko není jen o stylu, je to způsob, jak vaše malé automobilové nadšení vyjádřit se stylem a elegancí. Chevrolet Cheyenne 400 SS, symbol robustního designu a výkonnosti, nyní ožívá na našem dětském tričku. S precizním potiskem a detailním zobrazením tohoto ikonického pickupu, bude vaše dítě nosit s sebou dávku autentického automobilového stylu na každém kroku. Vyrobili jsme toto triko s ohledem na aktivní děti. Materiál je pružný a prodyšný, umožňující neomezený pohyb a komfort během každé hry a aktivity. Je to nejen o stylu, ale také o pohodlí, protože víme, že děti potřebují oblečení, které jim neomezuje pohyb. S různými barevnými variantami si může vaše dítě vybrat to pravé pro jeho osobní styl. Ať preferuje veselé barvy, jako je svěží oranžová, nebo klasické odstíny, jako je modrá nebo červená, naše triko je dostupné v široké paletě barev, aby se hladce integrovalo do každého šatníku. Je to nejen tričko pro školu, ale také výjimečný dárek pro každé malé autíčkářské srdce. Bez ohledu na to, zda slavíte narozeniny vašeho dítěte nebo hledáte originální dárek pod stromeček během Vánoc, toto triko s Chevrolet Cheyenne 400 SS je ideálním společníkem. Dejte svému dítěti příležitost vyjádřit svou lásku k automobilům od nejútlejších let s naším dětským tričkem Chevrolet Cheyenne 400 SS. Objednejte si jej ještě dnes a darujte svému malému nadšenci aut stylový kousek, který bude nosit s hrdostí a radostným úsměvem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek