Pánské tričko Chevrolet Corvette - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Pánské tričko Chevrolet Corvette - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro všechny milovníky sportovních aut a siluety rychlosti přichází pánské tričko s potiskem kultovního vozu – Chevrolet Corvette. Toto triko není jen o oblečení, je to výraz vášně pro výkon a eleganci, který můžete nyní vnést i do svého každodenního stylu. Potisk na tričku je přesným odrazem dynamiky a sportovního ducha, kterým se vyznačuje Chevrolet Corvette. Každá křivka, každý detail a každý prvkový rys jsou zachyceny s přesností, aby vytvořily potisk, který neodolatelně odráží jedinečný charakter tohoto legendárního vozu. Je to jako mít kus automobilové historie ve vašem šatníku. S různými barevnými variantami trička máte možnost vybrat si ten, který dokonale odpovídá vašemu vkusu a stylu. Ať už preferujete klasičtější barvy pro elegantní vzhled nebo byste rádi vystoupili výraznými odstíny, naše nabídka barev vám umožní najít ideální kombinaci pro váš jedinečný styl. Triko není jen o oblékání, je to společník pro váš každodenní život. Nosíte ho do práce jako výraz vášně pro automobily nebo na večerní setkání s kamarády, kde se stanete středem pozornosti svou sportovní elegancí. Hledáte-li ten správný dárek pro vašeho nadšeného motoristu na narozeniny nebo Vánoce, pánské triko s potiskem Chevrolet Corvette je bezpochyby tou správnou volbou. Představte si jejich nadšení, když otevřou tento dárek a stanou se majiteli kousku automobilové kultury. Toto triko není jen o stylu; je to zážitek a prohlášení vášně pro rychlá a elegantní auta.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek