Pánské tričko I wear this AR-15 SHIRT - tričko pro military nadšence

Produkt Pánské tričko I wear this AR-15 SHIRT - tričko pro military nadšence z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám tričko, které nejde jen o módu, ale také o vyjádření vašeho přesvědčení a vašeho postavení vůči kontroverznímu tématu. Toto pánské army triko s potiskem "I wear this AR-15 SHIRT just to annoy Anti-gun people" je výrazným prohlášením, které zaráží a vyvolává debaty. Je to triko pro ty, kteří nebojí projevit svůj názor a svou vášeň na veřejnosti. Navrženo tak, aby působilo provokativně a zároveň s humorem, zdůrazňuje váš postoj vůči omezování držení zbraní a vyzývá k diskusi. Pokud hledáte dárek pro manžela, přítele, strýce nebo jakéhokoli jiného muže ve vašem životě, toto triko je perfektní volbou. Jeho originální design a výrazný odkaz udělají z něj nejen stylový kousek do šatníku, ale také tématem na společné debaty a zábavné situace. Potisk s textem "I wear this AR-15 SHIRT just to annoy Anti-gun people" se vyjímá na bílém či zeleném podkladu, což dodává tričku dodatečný armádní charakter. Je to dárek, který nejen ohromí, ale také pobaví a vyvolá diskusi. Takže, pokud chcete slavit svobodu projevu a vyjádřit svůj názor stylovým způsobem, toto army tričko je pro vás. Dejte mu svůj hlas a udělejte svůj styl hlasitějším než kdykoli předtím!"

Triko je k dostání v několika variantách. Pokud byste chtěli jinou barvu trika nebo potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek