Pánské tričko Jelen - tričko pro milovníky zvířat

Produkt Pánské tričko Jelen - tričko pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa přírody a elegance s naším úchvatným tričkem s potiskem barevného jelena! Pro všechny milovníky zvířat je toto triko víc než jen oblečení – je to způsob, jak vyjádřit svou lásku k divoké kráse a přírodě, která nás obklopuje. S jeho barevným potiskem jelena se budete cítit jako součást lesa, kde tento nádherný tvor vládne svému domovu svojí krásou a elegancí. Toto triko není jen módním prohlášením, je to také prohlášení o vaší oddanosti k ochraně životního prostředí a zvířat. Ale to není všechno! Toto triko je vhodné pro každou příležitost, ať už jde o práci, volný čas nebo společenské události. Jeho pohodlný materiál a stylový design jej dělají skvělým doplňkem ke každému outfitu, čímž dodává vašemu stylu dávku šarmu a elegance. A co víc, je to také skvělý dárek pro vaše blízké, ať už jde o narozeniny nebo Vánoce. Pro každého, kdo má rád přírodu a zvířata, bude toto triko milým překvapením, které jim připomene jejich vášeň a lásku k divokému světu. Tak proč čekat? Dejte své šatní sbírce nový rozměr s naším barevným tričkem s potiskem jelena. Buďte připraveni na dobrodružství a styl s tímto úžasným kouskem oblečení, který jistě přinese radost a pozitivní energii do vašeho každodenního života.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Military - 69
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek