Pánské tričko - Jsem ženich vole - tričko na rozloučenou se svobodou

Produkt Pánské tričko - Jsem ženich vole - tričko na rozloučenou se svobodou z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte tričko pro budoucího ženicha na jeho rozloučení se svobodou? Chcete aby příští ženich měl originální a nezapomenutelnou rozloučení se svobodou? Pak vsaďte na toto pánské tričko s originálním potiskem Jsem ženich vole! Toto triko je nejen vtipné a stylové, ale je také super připomínkou důležitého okamžiku v životě ženicha. Pokud příští ženich má smysl pro humor a rád si ze sebe dělá legraci je toto triko skvělým dárkem na rozloučenou se svobodou. Potisk perfektně vynikne na černém či bílém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou. Potisk tiskneme ve stylové zlaté barvě, ale není problém jakkoli změnit barvu potisku.

 Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek