Pánské tričko Just one more gun - tričko pro military nadšence

Produkt Pánské tričko Just one more gun - tričko pro military nadšence z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte v řadě ještě jedné úžasné zbraně – toto pánské army tričko s potiskem "Just one more gun. I promise." je pro ty, kteří mají slabost pro vojenskou estetiku a zbraní. Vyjadřuje touhu po další zbraně, slibujíce, že to bude opravdu poslední. Tento design je skvělým dárkem pro nadšence vojenské historie, milovníky zbraní nebo ty, kteří se jen rádi oblékají do stylových a výrazných kousků. Tričko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je pohodlný na nošení a odolný vůči opotřebení. Jeho stylový army design přiláká pozornost a dodá mužnosti každému, kdo ho má na sobě. Je ideálním doplňkem pro volný čas, noční výlety nebo setkání s přáteli. Návrh "Just one more gun. I promise." přináší do vaší šatní sbírky naději a humor, zatímco jeho vojenský nádech dodává dávku odvahy a dobrodružství. Bez ohledu na to, zda jste sami milovníkem vojenské historie nebo hledáte dárek pro někoho jiného, toto triko bude jistě správnou volbou. Staňte se součástí tohoto stylového hnutí a vyjádřete svou vášeň vůči vojenskému tématu s tímto výjimečným kouskem!"

Triko je k dostání v několika variantách. Pokud byste chtěli jinou barvu trika nebo potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek