Pánské tričko k 50. narozeninám - ideální dárek k 50. narozeninám

Produkt Pánské tričko k 50. narozeninám - ideální dárek k 50. narozeninám z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skvělé stylové pánské tričko, které je zábavným a neodolatelným seskupením dvou světů - kultovních "50 odstínů šedin" a jedinečného vtipu, který říká: "Ale pořád frajer." Toto není jen další tričko, je to prohlášení, které mluví o vaší individualitě a smyslu pro humor. Nezáleží na tom, jestli máte dvacet, třicet, nebo dokonce padesát let, toto triko je pro všechny, kteří se nebojí trochu legrace a mají rádi klasiku se špetkou moderního šarmu. Je to perfektní dárek pro každou příležitost, ale zejména jako oslava narozenin, která vyvolá úsměv na tváři každého muže, který si jej oblékne. Nebudeme vás limitovat pouze na jednu barvu, protože máme různé varianty barev k dispozici, abyste mohli vybrat tu, která nejlépe vyjadřuje váš osobní styl. Bez ohledu na to, zda preferujete jasné a výrazné barvy nebo raději sáhnete po něčem více tradičním, máme pro vás pokryto. A co je ještě lepší, věk na tomto tričku je naprosto volitelný. Ať už máte jakýkoli věk, můžeme jej jednoduše přizpůsobit podle vašich preferencí. Takže, bez ohledu na to, jestli je 25, 35 nebo 55 let, můžete mít tričko, které bude úplně vaše. Jděte do toho s sebevědomím a stylem, který zaujme každého ve vašem okolí. Objednejte si toto stylové pánské tričko už dnes a oslavte své narozeniny s úsměvem na tváři a stylem, který vás činí opravdu výjimečným.

Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek