Pánské tričko Mechanik - tričko pro mechaniky

Produkt Pánské tričko Mechanik - tričko pro mechaniky z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Stačí jen jeden pohled na toto vyjímečné tričko a každý mechanik aut bude vědět, že jste na správném místě. Na něm najdete jednoduchý, ale zřetelně výstižný seznam 10 věcí, které ve vašem životě opravdu chcete. Od prvního po desáté, vaše láska k autům je nezaměnitelná a toto triko to jednoznačně zdůrazňuje. První věc na seznamu? Ano, auta. A když mluvíme o autech, myslíme na váš vášeň a touhu po nich. Druhá položka? Samozřejmě, více aut! Proč byste měli spokojeně žít s jedním, když můžete mít víc? Třetí položka jsou vaši autoví přátelé. Jsou vaší komunitou, vašimi spolucestujícími na cestě ke vzrušujícím dobrodružstvím a vám daleko víc než jen kamarády. A co čtvrtá položka? Velká garáž pro všechna vaše milovaná auta. Ano, tato garáž je vaším svatým grálem, místem, kde můžete nechat svá auta bezpečně odpočívat a zároveň si je obdivovat. A toto triko je jen začátek. Je to nejen skvělé oblečení do práce, ale i dokonalý dárek pro vás samé nebo vaše blízké přátele a rodinu na narozeniny, Vánoce nebo kteroukoli jinou příležitost. Jako bonus? Máme pro vás k dispozici různé varianty barev, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe vyjadřuje vaši osobnost a styl. Takže neváhejte a přidejte toto unikátní triko do své sbírky už dnes!"

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek