Pánské tričko Mitsubishi Lancer Evolution - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Pánské tričko Mitsubishi Lancer Evolution - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánské tričko s unikátním potiskem, které je dokonalým dárkem pro všechny nadšence automobilů, zejména pro fanoušky Mitsubishi Lancer Evolution. Toto tričko je nejen stylové, ale také výrazné díky detailnímu potisku, který zdobí jeho povrch. S jeho exkluzivním designem automobilu Mitsubishi Lancer Evolution v přední části se stáváte majitelem kousku, který slaví váš zájem o automobilový svět. Ideální dárek na narozeniny nebo Vánoce pro každého, kdo si váží elegance spojenou s vášní pro rychlá a výkonná vozidla. Tričko je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zajišťují pohodlné nošení nejen při každodenních aktivitách, ale i při posezení s kamarády. Jeho univerzální střih zajišťuje vhodnost do pracovního prostředí i do neformálních situací. Kromě toho nabízíme různé varianty barev triček, abyste mohli vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu. Získejte si toto speciální pánské triko a prezentujte svou lásku k automobilům s elegancí a stylem, kterým neodolatelně okouzlíte okolí.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek