Pánské tričko Motocross - tričko pro milovníky motokrosu

Produkt Pánské tričko Motocross - tričko pro milovníky motokrosu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přejeďte na tratě motokrosu s neskutečným pánským tričkem, které slaví vazbu mezi otcem a synem v zápase s adrenalinem. S potiskem dvou jezdců na motorky a nápisem 'Like father like son', toto triko je symbolem společných dobrodružství a vášně pro motokros. S různými barevnými variantami k dispozici si můžete vybrat takovou, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu a osobnosti. A protože váš život není jen o práci a zábavě, toto triko je ideálním společníkem nejen na výlety s přáteli, ale také do vašeho každodenního pracovního prostředí. Nenechte se omezovat konvenčními standardy – vyjádřete svou vášeň k motokrosu s elegancí a stylem, který si zasloužíte. A protože Vánoce nebo narozeniny jsou ideálním časem pro oslavu rodinných vazeb, toto triko je dokonalým dárkem pro všechny otce a syny, kteří sdílejí vášeň pro motokros. Takže proč čekat? Přidejte si toto skvělé tričko do své kolekce ještě dnes a nechte svět vědět, že jste připraveni na každou výzvu, která vás čeká na silnici motokrosu, a že jste hrdí na to, jak se vaše vášně přenášejí na vašeho syna.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek