Pánské tričko Motocross - tričko pro milovníky motokrosu

Produkt Pánské tričko Motocross - tričko pro milovníky motokrosu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa motokrosu s tímto úžasným pánským tričkem, které zjevuje vaši vášeň pro motokros v jednom jednoduchém výrazu: "Two wheels one passion" - Dvě kola, jedna vášeň. Toto triko je symbolem vašeho oddání k této vzrušující disciplíně, protože víte, že motocyklová dobrodružství nejsou jen jízda, jsou to vášně, sny a vzrušení. S různými barevnými variantami k dispozici, si můžete vybrat takovou barvu, která nejlépe vyjadřuje váš styl a osobnost. A protože váš život není jen o práci a zábavě, toto triko je ideálním společníkem nejen na výlety s přáteli nebo na trať, ale také do vašeho každodenního pracovního prostředí. Nenechte se omezovat konvenčními standardy – vyjádřete svou vášeň k motokrosu s elegancí a stylem, který si zasloužíte. A protože Vánoce nebo narozeniny jsou ideálním časem pro oslavu vaší vášně, toto triko je dokonalým dárkem pro všechny milovníky motokrosu ve vašem životě. Tak proč čekat? Přidejte si toto skvělé pánské triko do své kolekce ještě dnes a nechte svět vědět, že váš život je naplněn vášní a vzrušením, které vás pohánějí vpřed na dvou kolech.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek