Pánské tričko Motokros - tričko pro milovníky Motokrosu

Produkt Pánské tričko Motokros - tričko pro milovníky Motokrosu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyjádřete svou vášeň pro motokros s tímto úžasným pánským tričkem, které mluví za vás - 'A little dirt never hurt'. Pro ty, kteří se nebojí vyrazit mimo vyšlapané stezky a nebojí se trochu špíny, je toto tričko symbolem jejich odvahy a vášně pro dobrodružství. S dostupností ve více barevných variantách si můžete vybrat tu správnou barvu, která vyjadřuje váš individuální styl a osobnost. A protože váš život není jen o motokrosovej dráze, toto triko je perfektním společníkem nejen pro volný čas s přáteli, ale také do každodenního pracovního prostředí. Nenechte se omezovat konvenčními standardy – ukažte světu, že váš život je plný dobrodružství a zábavy. A toto triko je jen začátek. Je to výzva, abyste se vydali mimo svoji komfortní zónu a objevili nové možnosti. Protože život je o více než jen o práci a povinnostech - je o vášni, odvaze a svobodě. Tak proč nezažít to v plném rozsahu? Objednejte si své vlastní triko 'A little dirt never hurt' ještě dnes a připojte se k dobrodružství!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek