Pánské tričko Mountain bike - tričko pro milovníky cyklistiky

Produkt Pánské tričko Mountain bike - tričko pro milovníky cyklistiky z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto úchvatné tričko je určeno všem vášnivým cyklistům, kteří milují dobrodružství a výzvy horské cyklistiky. Jeho vizuální design je čistým projevem vášně k tomuto sportu, kde výrazné horské kolo dominuje na pozadí slunce a malebných hor. Toto triko vám přinese pocit svobody a dobrodružství při každém cyklistickém zážitku. Triko je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který je pohodlný na nošení a odolný vůči náročným cyklistickým podmínkám. Jeho měkká tkanina a stylový střih zajišťují pohodlí a svobodu pohybu, která je důležitá při jízdě na kole. Ať se chystáte na cyklistický výlet, do kopců nebo jen tak na procházku, toto triko je připraveno na všechny výzvy. Pro milovníky cyklistiky je toto triko skvělým způsobem, jak vyjádřit svou vášeň a oddanost tomuto sportu. Jeho detailně propracovaný motiv horského kola, slunce a hor dodává tričku osobitý šarm. Toto triko je výborným dárkem na narozeniny, Vánoce nebo kdykoli chcete někoho potěšit. Je to způsob, jak podpořit vašeho cyklistického přítele nebo rodinného člena a pomoci mu vyjádřit jeho vášeň. Objednejte si toto úžasné triko s potiskem horského kola a nechte ho nosit s hrdostí při každé cyklistické výzvě. Toto skvělé tričko s potiskem horského kola může vyniknout nejen na černém tričku, ale také na jiných barvách trička. Vyberte barvu, která nejlépe vyjadřuje váš osobní styl a preference.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek