Pánské tričko pro milovníky koní s potiskem Koně volají musím jít...

Produkt Pánské tričko pro milovníky koní s potiskem Koně volají musím jít... z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem "Koně volají, musím jít!" je vtipným a výrazným kouskem oděvu, který vystihuje vášeň a lásku mužů k jízdě na koni. Toto triko je určeno pro muže, kteří se cítí živí a svobodní na zádech koní a chtějí své nadšení projevit i svým stylem. Na přední straně trička je vtipný text "Koně volají, musím jít!" potištěný výraznými a hravými písmeny. Tento text vyjadřuje touhu a neodolatelnou potřebu mužů vydat se na jízdu na koni. Pánské tričko s potiskem "Koně volají, musím jít!" je vhodné pro muže, kteří mají rádi aktivní životní styl a jízdu na koni. Můžete jej nosit při jízdě, na jezdeckých soutěžích, ve stáji nebo i při každodenních aktivitách, abyste vyjádřili svou lásku k ježdění na koni. Toto triko je vtipné, stylové a odvážné. Pomáhá mužům vyjádřit svoji vášeň a zároveň se cítit pohodlně během aktivního dne. Je to oděvní kousek, který kombinuje styl s osobním zájmem a nadšením. S tričkem "Koně volají, musím jít!" můžete ukázat svou silnou osobnost, lásku k ježdění na koni a mužskou nezávislost. Potisk perfektně vynikne na bílém či černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou. Skvělý dárek pro milovníky koní na narozeniny nebo Vánoce. Potěšte sebe nebo své blízké praktickým dárkem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek