Pánské tričko pro milovníky psů s potiskem Vymarský ohař tep - skvělý dárek

Produkt Pánské tričko pro milovníky psů s potiskem Vymarský ohař tep - skvělý dárek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa srdce a oddanosti vůči psům s naším speciálním tričkem, které zobrazuje Výmarského ohařů ve spojení se symbolickým srdečním tepem. Toto triko je nejen módním doplňkem, ale také projevem vášně pro psy a jedinečným dárkem pro všechny milovníky čtyřnohých přátel. Jeho design je jako pohled do hlubin vztahu mezi člověkem a psem. Výmarský ohař, tento nádherný a věrný pes, je zobrazen v jeho nejsilnějším a nejdůvěrnějším okamžiku – když jeho srdeční tep se pojí s tím vaším. Symbol srdečního tepu, který se promítá přes potisk na tričku, evokuje intenzitu a lásku, jakou psí společnost může přinést do našich životů. Je to jakoby se pulzující síla psího přátelství a oddanosti stala viditelnou a hmatatelnou. Toto triko je vyrobeno s ohledem na komfort a styl. Jeho jemný a příjemný materiál zaručuje, že se budete cítit pohodlně a svobodně. Nechte tento kousek módy říci za vás, že váš srdeční tep patří psům. Pokud hledáte dárek pro milovníka psů, toto triko je jako láskyplný objatý dar. Je to výzva, abychom se zamysleli nad tím, jak nám psi otevírají srdce a mění náš svět. Každý pohled na tričko vám připomene vzácné pouto, které máte se svým psím společníkem, a zároveň umocní vaši lásku k této úžasné rase.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek