Pánské tričko pro milovníky zvířat - Chodský pes kulatý

Produkt Pánské tričko pro milovníky zvířat - Chodský pes kulatý z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte dokonalý dárek pro milovníka psů, který by oslávil jejich lásku k Chodskému psovi? Toto triko je symbolem radosti, veselosti a oddanosti vůči Chodskému psovi. Jeho nádherný kulatý motiv s potiskem Chodského psa vytváří okamžitý dojem a zachycuje charakteristické rysy tohoto plemene. Toto triko je dokonalý dárek pro milovníka psů na narozeniny nebo Vánoce. Jeho kulatý motiv s potiskem Chodského psa je výjimečným projevem lásky a uznáním jejich nadšení pro toto plemeno. Každý krásný detail na tomto tričku vyjadřuje, že rozumíme vašemu hlubokému pouto s Chodským psem a ceníme si této jedinečné vazby. Takže proč čekat? Potěšte svého milovaného milovníka psů tímto jedinečným pánským tričkem s potiskem Chodského psa.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek