Pánské tričko pro myslivce - Jsem hrdý na to, že jsem myslivec

Produkt Pánské tričko pro myslivce - Jsem hrdý na to, že jsem myslivec z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám stylové pánské triko, ideální pro vašeho oblíbeného myslivce. Toto triko je víc než jen oblečení - je to výraz vašeho hrdého zájmu o myslivost a rodinnou oddanost. Na přední straně trička najdete výrazný potisk s těmito slovy: "Jsem hrdý na to, že jsem myslivec, ale nic nepřekoná to, že jsem tátá." Tento nápis je nejen výzvou k hrdosti na váš myslivecký duch, ale také k uznání vašeho výjimečného místa v rodině. Nechte toto triko slavit vaši lásku k myslivosti a dědictví, které nese každý myslivec. Je to skvělý dárkový nápad na narozeniny, Vánoce nebo jinou zvláštní příležitost pro myslivce ve vašem životě. Navrženo s ohledem na myslivce, kteří hledají spojení s přírodou, je to oblečení, které vám umožňuje vyjádřit svou lásku k lovu ak horizontům lesa. Toto triko je vyrobeno z kvalitní bavlny, která poskytuje maximální komfort během celého dne. Je jemné na dotek a snadné na nošení, což jej činí ideálním společníkem pro vaše myslivecká dobrodružství. Nabízíme různé barevné možnosti, ze kterých můžete vybrat dle vašeho stylu a preferencí. Zelená, hnědá a odstíny země evokují pocit lesa a přírody, čímž dodávají tričku autentický myslivecký šarm. Buďte hrdým myslivecem a nechte toto triko být vaším věrným společníkem na cestě za přírodou. Vstupte do srdce lesa a žijte své myslivecké vášně se stylem a autenticitou, jakou si zasloužíte.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek