Pánské tričko pro tatínky s nápisem The best tatínek in the World

Produkt Pánské tričko pro tatínky s nápisem The best tatínek in the World z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte ten správný způsob, jak ukázat svému skvělému tatínkovi, že je opravdu výjimečný? Toto pánské triko s nápisem "The best tatínek in the World" je pro vás! Oslněte svého hrdinu tímto vtipným a pohodlným tričkem, které je ideálním dárkem pro jeho narozeniny nebo Vánoce. Toto triko není jen obyčejný kousek oblečení, je to prohlášení lásky a díků za všechny ty úžasné momenty, které jste spolu zažili. Jeho jedinečný design a veselý nápis "The best tatínek in the World" vás budou provázet na každém kroku. Skvělým společníkem pro každý den, ať už jste v práci, relaxujete s kamarády nebo slavíte speciální příležitost. Toto triko je přizpůsobeno pro všechny vaše oblíbené aktivity! Vyberte kvalitu, pohodlí a styl v jednom. To vše díky nejlepšímu tričku pro nejlepšího tatínka na světě! Nezapomeňte, že nejlepší chvíle strávíte právě s tímto tričkem. Objednejte si jej ještě dnes a udělejte svému tatínkovi radost. Triko je prezentováno jako vhodný dárek pro různé příležitosti a je vhodné do různých situací, ať už pracovních nebo společenských.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek