Pánské tričko Probuďte mě až když budou Vánoce - vánoční tričko

Produkt Pánské tričko Probuďte mě až když budou Vánoce - vánoční tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto vtipné vánoční tričko s lenochodem je pro ty, kteří mají rádi humor a nebojí se si vzít vánoční relax na vědomí! Lenochod, který klidně spí na stromě, je symbolem nepřizpůsobivosti a odpočinku. Na tričku ho doprovází nápis: 'Wake me up when it is Christmas,' což znamená 'Probuďte mě, když přijdou Vánoce.' Toto triko je dokonalým projevem vánoční zábavy a smyslu pro humor. Je skvělým dárkem pro každého, kdo si uvědomuje, že vánoční přípravy a spěch mohou být velmi vyčerpávající. Lenochod na tričku je vzorem všem, kteří si touží odpočinout a užívat si klidných svátků. Je to také ideální tričko na vánoční večírek, kde si jej můžete obléct a rozesmát všechny své přátele. Nenechte se stresovat vánočními přípravami – buďte jako lenochod a užívejte si pohodu! Toto vánoční tričko je skvělým společníkem na cestě k relaxu a zábavě během svátků. Vezměte si svého vánočního lenochoda s sebou a ujistěte se, že Vánoce budou opravdu nezapomenutelné a plné smíchu.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek