Pánské tričko s námětem filmu - Líbáš jako bůh - Na to ti sere bílej tesák

Produkt Pánské tričko s námětem filmu - Líbáš jako bůh - Na to ti sere bílej tesák z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánské tričko, které vás rozhodně nezklame! Toto tričko je inspirováno filmovou hláškou z  komedy českého filmu Líbáš jako bůh. "Na to ti sere bílej tesák" - tato ikonická věta je nyní přenesena na naše tričko, aby vám přinesla denní dávku smíchu a radosti. Tričko je vyrobeno z kvalitního a příjemného materiálu, který vám poskytne pohodlí během celého dne. Jeho moderní střih se skvěle přizpůsobí vaší postavě a vytvoří stísněný dojem. Design trička je jednoduchý, avšak výrazný, díky čemuž si vás lidé nejspíš oblíbí a budou se vás ptát, kde jste ho sehnal. Získejte toto pánské tričko a dejte světu najevo, že máte vkus nejen na filmy, ale i na stylový a humorem protkaný outfit. "Na to ti sere bílej tesák" - teď je ta správná chvíle na to dát všem vědět, že se nebojíte ukázat svou vtipnou stránku!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek