Pánské tričko s námětem filmu - Proletáři všech zemí, vyližte si prdel!

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s námětem filmu - Proletáři všech zemí, vyližte si prdel! z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skvělé pánské tričko s legendárním nápisem "Proletáři všech zemí, vyližte si prdel!". Toto pánské tričko na námět filmu Pelíšky je ideální volbou pro fanoušky českých kultovních filmů. Pelíšky je český kultovní film, který jistě zná každý z nás. Tento film je velmi populární nejen v České republice, ale i v zahraničí, kde získal řadu ocenění a nominací na filmových festivalech. Film se vyznačuje svým humorem, ale zároveň i tragikomickým podtónem a zobrazuje příběh dvou rodin v malém československom mestečku. Potisk na přední straně zobrazuje ikonickou postavu, která vás zaručeně vrátí do atmosféry československa. Dejte svému stylu dávku retro nálady s tímto originálním tričkem, které upoutá pozornost okolí a jistě Vám připomene, proč jsou Pelíšky tak oblíbené dodnes. Pánské tričko je skvělým dárkem pro různé příležitosti jako narozeniny, Vánoce nebo jako projev lásky k někomu blízkému. Výhodou trička je, že je univerzální a hodí se pro spoustu příležitostí, jako například do školy nebo do práce. Navíc, pánské tričko je pohodlné a jednoduché na nošení, čím je toto triko oblíbeným kouskem v mnoha šatnících.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek