Pánské tričko s námětem filmu - Však vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte.

Produkt Pánské tričko s námětem filmu - Však vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte. z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skvělé pánské tričko s legendárním nápisem "Vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte!". Toto pánské tričko na námět filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag! je ideální volbou pro fanoušky českých kultovních filmů. Dědictví aneb Kurvahošigutntag! je česká filmová komedie z roku 1992 režisérky Věry Chytilové s Bolkem Polívkou v hlavní roli. Je to jeden z divácky nejúspěšnějších českých filmů 90.let a nejpopulárnější Chytilové film vůbec, ačkoliv kritikou hodnocený kontroverzně. Zpětně je ale považován za jedinečné komicko-satirické zachycení porevoluční doby překotných společenských změn. Potisk na přední straně zobrazuje ikonickou postavu, která vás zaručeně vrátí do děje tohoto filmu. Dejte svému stylu dávku retro nálady s tímto originálním tričkem, které upoutá pozornost okolí a jistě Vám připomene, proč je Dědictví aneb Kurvahošigutntag! tak oblíbené dodnes. Pánské tričko je skvělým dárkem pro různé příležitosti jako narozeniny, Vánoce nebo jako projev lásky k někomu blízkému. Výhodou trička je, že je univerzální a hodí se pro spoustu příležitostí, jako například do školy nebo do práce. Navíc, pánské tričko je pohodlné a jednoduché na nošení, čím je toto triko oblíbeným kouskem v mnoha šatnících.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek