Pánské tričko s Nohejbalovým motivem

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s Nohejbalovým motivem z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko je ideální pro každého fanouška nebo hráče nohejbalu. Potisk s motivem nohejbalového míče a nápisem "Nohejbal" udělá dojem na všechny okolo. Tričko je vyrobeno z kvalitního a pohodlného materiálu, který se dobře nosí a snadno udržuje v čistotě. Jeho moderní a pohodlný střih zajistí, že budete vypadat dobře a cítit se skvěle při každé příležitosti, ať už hrajete nohejbal nebo jen relaxujete s přáteli. Toto tričko je dokonalým doplňkem každého sportovního šatníku. Darujte k narozeninám, Vánocům nebo jen tak pro radost.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Na triko Vám také rádi dotiskneme název klubu, jméno nebo číslo.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek