Pánské tričko s potiskem American Muscle car - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem American Muscle car - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si toto stylové pánské triko jako dokonalý dárek pro vašeho blízkého, který je vášnivým milovníkem amerických aut. Toto triko spojuje vášeň pro auta s elegantním a moderním stylem, což z něj činí skvělý doplněk do šatníku pro každého nadšence rychlých a silných aut. Jeho design je zasazen do světa silného výkonu. Triko je vyrobeno z měkkého a pohodlného materiálu, což zajišťuje celodenní komfort. Jeho střih je moderní a elegantní, ideální pro každodenní nošení s dávkou stylu. Ať už je to na každodenních aktivitách, setkáních s přáteli nebo na autosalonu, toto triko vám umožní vyjádřit váš obdiv k autům s hrdostí. Je to víc než jen triko. Je to móda, vášeň a vzpomínky spojené v jednom. Pro milovníky aut je to jako nosit svoji vášeň na srdci. Darujte tento kousek jedinečného stylu a emocí tomu, kdo vítá rychlost, výkon a krásu aut do svého života.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek