Pánské tričko s potiskem BMW 635 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem BMW 635 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské triko s potiskem automobilu BMW 635 je pro milovníky automobilové elegance a technické dokonalosti. Jeho design nese soulad mezi sportovním výkonem a luxusem značky BMW, a tak je ideálním dárkem pro nadšence aut na narozeniny nebo Vánoce. Na přední straně trička naleznete přesný obraz BMW 635, který vyniká svou dynamickou siluetou a charakteristickými rysy. Toto potisk je jakoby oknem do světa kvality a stylu, kterým BMW zaujalo automobilový svět. Triko je vyrobeno z měkkého a pohodlného materiálu, což zajišťuje příjemné nošení. Jeho střih je moderní a univerzální, ideální pro každodenní nošení s dávkou stylu. Bez ohledu na to, zda se nositel vybírá pro jízdu, setkání s přáteli, toto triko umožní vyjádřit jeho vášeň pro automobilový svět se vkusem a hrdostí. Darujte tento kousek stylu a technického umění vašemu blízkému, který je fascinován značkou BMW a jejími automobilovými inovacemi. Toto triko není jen oblečením, je to projev oddanosti k automobilové kultuře a vášně pro rychlost a krásu designu. Je to víc než jen oblečení – je to způsob, jak vyjádřit svoji vášeň pro kvalitu, výkon a styl. Darujte toto tričko sobě nebo automobilovému nadšenci ve svém životě a umožněte mu nosit s sebou kousek z ducha a dědictví značky BMW. Bude to symbolické spojení s automobilovým světem, které nikdy nevyjde z módy.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek