Pánské tričko s potiskem BMW E30 M3 - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem BMW E30 M3 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro milovníky klasických aut, kteří oceňují stylový design a sportovní výkon, je toto pánské triko s potiskem BMW E30 M3 ideální volbou. Toto pánské triko přináší nezaměnitelný styl a nostalgické vzpomínky na jeden z nejúspěšnějších modelů automobilky BMW. BMW E30 M3 je jedním z nejikonických modelů v historii BMW. Tento model se stal legendou v 80. letech svým stylovým designem a vysokým výkonem. Díky svému úspěchu v závodě se stal legendou a milovníci sportovních aut jej stále obdivují a obdivují jeho dokonalý design a výkon. Potisk na tomto tričku zachycuje ten nezaměnitelný design BMW E30 M3. Každý detail potisku je precizně navržen, aby se zachytila jeho dokonalá silueta a aerodynamický design. Toto triko je proto nejen stylovým doplňkem, ale také výrazem vášně a lásky k tomuto unikátnímu autu. Triko je vyrobeno z kvalitních materiálů a zajišťuje maximální pohodlí a dokonalý střih. Jeho elegance a jedinečnost z něj dělají ideální dárek pro každého, kdo si váží klasických sportovních vozů a chce si uchovat nezaměnitelnou atmosféru a styl BMW E30 M3. Skvělý dárek na narozeniny nebo Vánoce.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek