Pánské tričko s potiskem BMW E36 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem BMW E36 - tričko pro milovníky aut z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pokud hledáte tričko pro milovníky aut tak toto pánské tričko s motivem BMW E36 a nápisem Why so negative? váš určitě zaujme. Tričko s potiskem BMW E36 je ideální pro milovníky aut, kteří chtějí ukázat svoji vášeň a oddanost pro tuto ikonickou značku. Můžete ho nosit na různé příležitosti na autosalony, setkání autových nadšenců nebo i na běžné nošení, do práce, ven s kamarády. BMW E36 bylo populárním automobilem v 90. letech a dodnes je tento vůz mezi fanoušky značky BMW považován za jeden z kultovních modelů. Pánské tričko s potiskem BMW E36 je nejen skvělým kouskem oblečení pro každého milovníka aut, ale také symbolem vášně pro automobilový design a inovace. Pokud jste fanoušek značky BMW a chcete vyjádřit svou vášeň pro automobilovou kulturu, toto triko s potiskem BMW E36 a nápisem "Why so negative?" je pro vás skvělou volbou. Potěšte svého manžela, přítele, kamaráda nebo blízkou osobu na narozeniny či Vánoce.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek