Pánské tričko s potiskem BMW E36 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem BMW E36 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pokud hledáte tričko pro milovníky aut tak toto pánské tričko s motivem BMW E36 a nápisem Why so negative? váš určitě zaujme. Tričko s potiskem BMW E36 je ideální pro milovníky aut, kteří chtějí ukázat svoji vášeň a oddanost pro tuto ikonickou značku. Můžete ho nosit na různé příležitosti na autosalony, setkání autových nadšenců nebo i na běžné nošení, do práce, ven s kamarády. BMW E36 bylo populárním automobilem v 90. letech a dodnes je tento vůz mezi fanoušky značky BMW považován za jeden z kultovních modelů. Pánské tričko s potiskem BMW E36 je nejen skvělým kouskem oblečení pro každého milovníka aut, ale také symbolem vášně pro automobilový design a inovace. Pokud jste fanoušek značky BMW a chcete vyjádřit svou vášeň pro automobilovou kulturu, toto triko s potiskem BMW E36 a nápisem "Why so negative?" je pro vás skvělou volbou. Potěšte svého manžela, přítele, kamaráda nebo blízkou osobu na narozeniny či Vánoce.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek