Pánské tričko s potiskem BMW M4 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem BMW M4 - tričko pro milovníky aut z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zasvěťte svůj styl do rychlosti s tímto úžasným pánským tričkem se stylovým potiskem BMW M4. Pro všechny vášnivé nadšence motorů, kteří touží po spojení elegance a dynamiky, je toto triko ideální volbou. Jeho výjimečný design nejen vzbudí zájem na cestě, ale zaručeně přiláká pozornost i na každé společenské akci nebo při relaxaci s přáteli. Svým precizním zpracováním a kvalitními materiály je toto triko nejen stylovým doplňkem vašeho šatníku, ale také praktickým kouskem, který se hodí pro každou příležitost. Jeho univerzální vzhled umožňuje jeho nositeli cítit se pohodlně a sebevědomě nejen v kanceláři, ale také při neformálních setkáních s přáteli. Triko s potiskem BMW M4 vynikne nejlépe na tričkách v bílém provedení, čímž dodává celkovému vzhledu jedinečný a stylový nádech. S naší širokou paletou barev máte možnost si vybrat tu, která nejlépe vyjadřuje váš osobní styl a preference. Procházejte světem s elegancí a stylem, který přináší každý detail tohoto úžasného trička s potiskem BMW M4. Stačí si vybrat svoji oblíbenou barvu a nechte svůj styl vyniknout s touto ikonickou automobilovou značkou. Udělejte si radost a obohaťte svoji kolekci o tento stylový kousek, který osloví každého, kdo má rád rychlost, eleganci a luxus.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek