Pánské tričko s potiskem Bugatti Chiron - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Bugatti Chiron - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské triko s potiskem automobilu Bugatti Chiron je špičkovým dárkem pro skutečné nadšence automobilového inženýrství a luxusu. Jeho design je jako pohled na technický a estetický zázrak, který představuje Bugatti Chiron. Na přední straně trička naleznete fascinující obraz Bugatti Chiron, který je považován za jedno z nejvýznamnějších technologických a výkonnostních vítězství ve světě automobilů. Triko je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zajišťují komfort a odolnost. Jeho moderní střih se přizpůsobí postavě a zajistí elegantní vzhled. Toto tričko může být nošeno při různých příležitostech - ať už na setkání s přáteli, v běžný den nebo na nějaké automobilové akci. Narozeniny a Vánoce jsou ideálním časem pro tento dárek. Toto triko je víc než jen oblečení, je to způsob, jak vyjádřit obdiv k technickému umění a vášně k automobilům. Darujte tento kousek automobilového luxusu vašemu blízkému a umožněte mu nosit svoji vášeň na srdci. Budete mu darovat něco, co je zároveň ikonickým uměním a symbolem výkonu.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek