Pánské tričko s potiskem Cristiano Ronaldo - Al Nassr - pánské tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Pánské tričko s potiskem Cristiano Ronaldo - Al Nassr - pánské tričko pro milovníky fotbalu z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám tričko, které je víc než jen oblečením. Je to skvělý dárek pro vášnivé milovníky fotbalu a obzvláště pro ty, kteří obdivují nepřekonatelného fotbalového titána - Cristiana Ronalda. Toto triko je symbolem jeho neúnavné odhodlanosti a nezapomenutelných chvil na hřišti. Na přední straně tohoto trička naleznete výjimečný potisk Cristiana Ronalda, zachycující jeho graci a sportovní ducha. Jeho úsměv, pohled a pohyb jsou zobrazeny s detaily, které přinášejí tento fotbalový fenomén blíže k vám. Toto triko s potiskem fotbalisty Cristiana Ronalda je víc než jen obyčejným oblečením. Je to způsob, jak vyjádřit váš obdiv k jeho skvělým schopnostem a neustálému úsilí. Pro ty, kteří sní o gólech, úspěších a nesmírné vášni pro fotbal, je to dárek, který je zaplaví radostí a inspirací. Ať už je to na hřišti nebo v běžném životě, toto triko jim připomene, že s odhodláním a vášní mohou dosáhnout nesmírného úspěchu.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek